7 punten waarmee u rekening moet houden bij het ontwikkelen van smartphone-apps

Hoe praat je over hoeveel als je een geweldig idee hebt? Hoe rijk zou je zijn als je een stuiver zou krijgen voor elke keer dat je hoorde: “Ik heb een geweldig idee voor een financieringsaanvraag?” Nou, het maken van een app kan voor sommigen een uitdaging zijn en misschien gemakkelijker voor de middelmatige mensen. De meeste applicaties zijn gemaakt voor mobiele telefoons, zodat gebruikers hun methoden kunnen organiseren en vereenvoudigen. Deze gids begeleidt u stap voor stap om uw verbondenheid met een app werkelijkheid te maken.

Dus nu ik mijn iPhone al een aantal maanden heb, Supermarkt App laten maken besluit ik dat deze volledige ‘app-ontwikkeling’ geen uitdaging kan zijn, toch? Ik las een artikel over een 9-jarige jongen die bijna een miljoen exemplaren van zijn Doodle Kids-software verkocht. En de iFart-app die $ 10.000 per dag verdiende! Kom op, zelfs ik zou de iFart-app kunnen bezoeken. Ik was ervan overtuigd dat zelfs ik iPhone-apps kon ontwikkelen. Zo begint de FAQ over de ontwikkeling van iPhone-apps.

Stanza – Het kan een app van Amazon zijn en gratis voor die boekenliefhebber. Stanza heeft toegang tot meer dan 50.000 e-boeken. Kan deel uitmaken van zelfgemaakte projecten “Gutenberg en feedbooks”. Net als bij een echt boek kunt u uw vinger gebruiken om het artikel te tonen.

Creëer speciale promoties om meer omzet te genereren door een in-mobile app-ontwikkelingssysteem te ontwikkelen dat gamers die de game normaal spelen korting geeft. Speciale aanbiedingen en kortingen zullen gepassioneerde gamers aantrekken en uw verkopen doen stijgen.

Het PD F-formaat is als een schoolkoor, lang, saai en gevuld met zwaar jargon! Houd ze dus op afstand en bedenk een nieuwe manier om uw publiek te bereiken. Een kleinere, scherpere en gemakkelijk te downloaden versie van de dingen die de markt echt nodig heeft om te weten. Op deze manier zullen ze gemakkelijker kunnen lezen wat je te zeggen hebt, aangezien ze zeker zowel in de ruimte als in de ruimte aan het jetsetting zijn.

Kies er niet voor dat u de ontwikkeling van de app voltooit, maar begin met marketing terwijl het voortgangsproces nog bezig is. Het enige dat u kunt doen, is een website over de blog samenstellen. U kunt de theorie van uw site promoten op web 2-sites. Als u nog een stap verder gaat, kunt u eenvoudig artikelen, gastposts en recensies schrijven over onderwerpen en producten die verband houden met de Android-app die iemand bouwt. Dit zal u helpen om zichtbaarheid op internet te krijgen en mensen bekend te maken met het idee van uw app.

Ik moet Google+ apps op mijn Android-toestel proberen, maar oké, ik moet je één uitdaging bekennen. Ik had nog nooit veel tijd op Google+ doorgebracht via mijn desktop of laptop. Maar omdat ik het 24*7 bij de hand en toegankelijk heb, probeer ik “in” de apps te komen. Het gaat aanzienlijk goed met mij en er worden regelmatig nieuwe functies toegevoegd. Ik wil echt dat je vermeldt dat Google misschien veel te snel een update voor Android-mobiele telefoons uitbrengt. Maar u kunt ervoor zorgen dat u uw eigen suggesties en feedback plaatst, zodat u in de toekomst nog betere versies krijgt. Ten slotte ben ik er zeker van dat Yahoo, met twee nieuwe bijgewerkte functies in een korte levensduur, in de nabije toekomst iets groots van plan is. En op basis van het sms-bericht zal Google+ binnen de kortste keren de leidende marktplaats van sociale media zijn.