Instagram voor lokale bedrijven – 2023

We weten allemaal welke rol Instagram speelt in de wereld van vandaag, nietwaar?
Het lijdt geen twijfel dat hoe meer volgers u op uw account heeft, hoe voordeliger het voor u is, vooral als u een zakenman bent. Je kunt ook verwachten dat Instagram-volgers op de lange termijn je klanten worden.

Wanneer we door de Instagram-feed bladeren, klikken we op ‘Vind ik leuk’ en we hebben de neiging om te volgen of iemand de foto van een schattige kat of hond of een ander dier als zodanig heeft geüpload.

lokale bedrijven en intagram Vinyadmedia Sociaal Netwerk Weet je wat, de likes die een schattig dier krijgt, zijn veel meer dan wat een groot bedrijf op Instagram kan krijgen. Als een groot bedrijf als Samsung zo hard werkt om meer volgers en likes op hun Insta-account te krijgen, stel je dan eens voor hoeveel moeite je moet doen om een klein lokaal bedrijf te hebben.

Alleen omdat het moeilijk is om meer likes en volgers op Instagram te krijgen, kun je niet stoppen met het promoten van je bedrijf op Instagram. Dus wat moet je doen om meer likes en volgers te krijgen?

Het enige wat je hoeft te doen is meer afspraken maken. Hoe meer u zich bezighoudt met uw account, hoe meer leads u krijgt en uiteindelijk meer conversies. Het betrekken van het publiek is niet zo eenvoudig als u denkt. Het vereist dat je informatieve inhoud toevoegt en tegelijkertijd iets leuks.

Dus jongens, je kunt de onderstaande manieren volgen die je zullen helpen enkele voordelen te behalen om je lokale bedrijf op Instagram te ontwikkelen:

1. Herplaatsing van lokale inhoud

Wees niet altijd professioneel en probeer niet altijd leads te krijgen en meer conversie te krijgen. We weten allemaal dat uw belangrijkste intentie conversie is, maar uw volgers moeten niet altijd het gevoel hebben dat u alleen uw bedrijf promoot. Wat je moet doen, is een aantal goede inhoud van je volgers opnieuw posten. Dit geeft je volgers het gevoel dat je vriendelijk bent en ze zullen meer betrokken raken (en dat is wat je wilt). U kunt zelfs de inhoud van andere bedrijven opnieuw plaatsen en dit kan ertoe leiden dat u ook hun volgers krijgt. Zo wordt je merk benaderbaar en heb je er meer aan. Dit helpt je zeker om op de lange termijn een goede reputatie op te bouwen. Het enige dat u hier hoeft te doen, is de persoon vragen (wiens bericht u opnieuw plaatst) en dan moet u de gebruiker taggen. En dat is het! Helemaal klaar!

2. Doe gewoon mee

Alleen het plaatsen van video’s en afbeeldingen is niet voldoende. Als je goede volgers wilt, zul je ze ook terug moeten volgen. Wanneer je volgers goede inhoud plaatsen, probeer dan een opmerking te geven en probeer een gesprek op te bouwen. Uw betrokkenheid is evenzeer vereist om betrokkenheid voor uw berichten te krijgen. Dus het enige wat je hoeft te doen is actief zijn op Instagram en ervoor zorgen dat je prijst of vraagt of het een of ander doet wanneer je volgers iets posten.

3. Houd uw merkidentiteit stabiel

Goed! Dit is iets belangrijks waar we tijd aan moeten besteden. Instagram is gewoon een ander platform om je merk te promoten. Dus wat je moet doen is, je zou hier niet anders moeten zijn. Dat betekent dat je dezelfde identiteit moet behouden op alle socialemediaplatforms en het publiek niet in verwarring moet brengen. Als je een naam hebt genoemd op Facebook en er is een andere naam genoemd op Instagram, helpt dit je niet om een merk op te bouwen, maar het zal de volgers in de war brengen.

4. Recensies van je klanten

Het is altijd goed om te laten zien wat mensen krijgen als ze jouw product kopen. En dit kan worden gedaan door foto’s met uw klanten te delen en video’s te plaatsen over klanten die uw product beoordelen. Wanneer bepaalde dingen naar buiten komen van de persoon die het product al heeft gebruikt, dan helpt het je om meer klanten te krijgen, aangezien recensies meer waarde aan je merk geven. Dus voeg je link toe.

5. Vraagt u zich af waar u uw link kunt toevoegen?

Voeg uw website-URL toe in bio. Dit is de enige plaats waar u uw websitelink kunt toevoegen. Dit helpt de mensen om uw website te bezoeken en meer te weten te komen over uw product of dienst. Dus waar je ook wilt dat de gebruikers terechtkomen nadat ze je Instagram-account hebben bezocht, die link moet in het bio-gedeelte van je account worden geplaatst.

Dus, jongens, je moet één ding begrijpen en dat is dat het verplicht is om succesvol te zijn op elk social media platform en vooral op Instagram, omdat het de plek is waar je meer afbeeldingen, video’s en bepaalde andere dingen kunt plaatsen en maken het aantrekkelijker maken en dan promoten.