Moet Enterprise Website SEO overgeven aan een intern personeelslid?

Vanwege het belang van zoekmachineoptimalisatie zijn er online verschillende bedrijven die aanbieden om tegen betaling uw website te optimaliseren. Vermijd het verkrijgen van deze bedrijven is eerlijk, er zijn er een aantal die hieraan verbonden zijn die twijfelachtige technieken gebruiken, terwijl andere mensen steken voltooien. Weten waar u op moet letten, geeft aan dat u een zoekmachineoptimalisatiebedrijf wilt inhuren.

Je zult de tekst ‘miserable fail’ nergens tegenkomen op de biografiepagina van de huidige Amerikaanse president, en toch staat die pagina op nummer één voor de zoekterm SEO bureau Waddinxveen in SEO Google en Bing. Dat komt omdat een hele groep andere mensen (voornamelijk bloggers) besloten om naar de biografie van W te linken met de ankertekst ‘ellendige mislukking’, en daarmee de eerste plaats op de ranglijst behaalden.

Dit is het proces waarbij u uw lijst met zoekwoorden (waarschijnlijk te groot om mee te beginnen) neemt en deze over de hele pagina herhaalt. Het slaat nergens op voor de gebruiker, het zijn gewoon een hoop woorden overal. Ik heb niet zoveel gezien, dus er is geen hoop. Ze zijn legaal. Ik zal je er verder niet mee helpen.

De vijfde stap bestaat meestal uit een menusysteem of een aangesloten sitemap. Motoren zoals Google volgen links om over verschillende pagina’s op uw website te lopen. Als uw navigatie een van die JavaScript-vervolgkeuzemenu’s of Flash-menu’s is, kan Google Zoeken uw pagina’s mogelijk niet vinden, tenzij u een vervangend niet-JavaScript-linkpad heeft dat zij zullen volgen. Door de fraaie JavaScript-links te gebruiken, heeft u op elke pagina een harde link naar een sitemap nodig. Dagenkaart moet een echte niet-JavaScript-lijst met links hebben die de zoekmachines kunnen volgen om uw hele site in kaart te brengen. Als standaardbeleid gebruik ik de neiging om de JavaScript-links in de menu’s te vermijden.

Veel SEO-aanbieders gebruiken onethische ‘spam’-praktijken die in principe goedkoop zijn, gemakkelijk te implementeren en op zeer korte termijn resultaten opleveren. Kijk uit naar elke provider die ze gebruikt.

Vanuit het oogpunt van een zoekmachine is het eigenlijk meestal een totale verspilling van tijd. Deze agenten zouden hun tijd beter aan verschillende dingen kunnen besteden: het publiceren van artikelen, het schrijven van nieuwe webinhoud, het plaatsen van berichten op een blog, het genereren van meer inkomend verkeer.

De title-tag is van de drie in wezen het belangrijkste voor de grote zoekopdracht. Maak dit niet te lang – normaal gesproken niet meer dan 6 gesproken woorden. Maar zorg ervoor dat uw belangrijkste zoekwoorden hier correct zijn. Sommige SEO-specialisten adviseren dat zelfs de volgorde van de tekst hier van cruciaal belang is. Ze melden dat als een persoon uw bedrijfsnaam (meestal de titel) draagt, geen hardloopschoenen draagt, als laatste moet worden geplaatst, terwijl de andere trefwoorden met meer extra vet worden overwogen.

In beide gevallen, voor veel mensen daartussenin, is winstgevendheid waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van elke advertentiestrategie of SEO-strategie. U moet dagelijks goede SEO-gewoonten oefenen. Laat uw succes of mislukking u nooit toelaten om de technieken die zo vaak bewezen effectief zijn, uit te stellen of volledig te laten varen!