Permanente Make up PMU

Akira Nitsche, de visionaire kracht achter Ombre Beauty by Akira, is niet alleen in België een bekende naam; haar expertise in permanente make-up (PMU) heeft haar tot een internationaal gerespecteerde meester in de kunst gemaakt. Als een ware pionier en ambassadeur voor de PMU-industrie, staat 2024 in het teken van Akira’s wereldwijde invloed, met geplande workshops en masterclasses in enkele van de meest prestigieuze steden wereldwijd.

 

Haar uitgebreide reisschema omvat landen over de hele globe, waaronder Letland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Japan, Italië,  Permanente Make-up Wenkbrauwen Antwerpen Belgie Frankrijk, Colombia, de Verenigde Staten (met een speciale stop in New York), Thailand, Polen, en Turkije. Elke workshop en masterclass biedt unieke inzichten in de technieken en filosofieën die Akira Nitsche tot de beste PMU-master van België hebben gemaakt.

 

Deze internationale tour weerspiegelt Akira’s toewijding aan het delen van haar kennis en vaardigheden met de wereld. Door het onderwijzen van haar innovatieve technieken en benaderingen, zoals de verfijnde kunst van Ombre Brows, PMU lippen, en PMU eyeliner, streeft Akira ernaar de standaard van PMU-behandelingen wereldwijd te verhogen. Haar lessen trekken zowel beginnende artiesten als ervaren professionals aan die hun vaardigheden willen verfijnen onder leiding van een ware meester.

 

Akira’s reis van België naar internationale locaties onderstreept haar status als een invloedrijke figuur in de PMU-gemeenschap. Het is haar missie om niet alleen de esthetische schoonheid van individuen te verbeteren maar ook de kwaliteit en veiligheid van PMU-behandelingen wereldwijd te bevorderen. Door deze internationale uitwisseling van kennis en expertise, helpt Akira Nitsche de PMU-industrie naar nieuwe hoogten te tillen, haar passie en toewijding delend met gelijkgestemden over de hele wereld.

 

Als u de kans krijgt om deel te nemen aan een van Akira’s workshops of masterclasses, bereid u dan voor op een ervaring die uw begrip van permanente make-up zal verdiepen en uw vaardigheden naar een hoger niveau zal tillen. Met Akira Nitsche aan het roer is elke sessie een kans om te leren van de beste PMU-master, wiens invloed en expertise de wereld rondreizen.